ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

<

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΜΕΡΑ 42 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΤΑΦΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΓΕΝΕΡΕΙΡΑ ΤΟΥΜετά από 42 χρόνια τα οστά του ανθυπασπιστή καταδρομέα Θανάση Χριστόπουλου ενταφιάστηκαν στη γενέτειρα του Μηλιά Ναυπακτίας. Σε μια τελετή άριστα διοργανωμένη από τον ελληνικό στρατό προς τιμή των εθελοντών στρατιωτών που θυσιάστηκαν. Σε μια ατμόσφαιρα εξαιρετικά συγκινητική για τα μέλη της οικογένειας του, τους συγγενείς, συγχωριανούς και συμπολεμιστές του. Με έναν εξαιρετικό αποχαιρετιστήριο λόγο από τον συμπολεμιστή του κ.Μπεσίρη και κ. Αυγέρη μέλη του συλλόγου Κομάντος 74. Ο Θανάσης θα μείνει ΑΘΑΝΑΤΟΣ και η προτομή του που στήθηκε το 2004 επί δήμου Πυλήνης στο κέντρο του χωριού όχι μόνο θα μας τον θυμίζει αλλά θα αποτελεί φωτεινό φάρο για τις αρχές και αξίες που έχει ανάγκη η κοινωνία μας .

MAΡΙΑ ΖΙΑΜΠΑΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Oσα δημοσιεύματα δεν έχουν την υπογραφή μας αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι την δική μας.Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις,, ή απειλές.

ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΜΝΗΜΗ

Η γνώση του ιστορικού παρελθόντος είναι απαραίτητη για την εθνική αυτογνωσία ενός λαού. Το blog μας με τρόπο απλό χωρίς να διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια, φωτίζει με αναδρομές στα γεγονότα σελίδες ιστορίας του μαρτυρικού Λαού της Κύπρου και των Ελλαδιτών και Κυπρίων νεκρών και αγνοουμένων Ηρώων.