ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

<

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΥΠ.ΕΘ.Α. Πάνος Καμμένος: Ανοίγει ο «Φάκελος της Κύπρου»


Σε δύο σημαντικές εξαγγελίες προχώρησε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός αναφέρθηκε στην υπόθεση της μεγαλονήσου λέγοντας πως όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το ελληνικό κράτος για την τραγωδία της Κύπρου γνωστά ως «Φάκελος της Κύπρου» πρόκειται να δημοσιοποιηθούν στον ελληνικό λαό 42 χρόνια μετά τα τραγικά γεγονότα του Ιουλίου του 1974.

Παράλληλα ο Π.Καμμένος ανέφερε πως το ίδιο θα γίνει και με την υπόθεση «ΒΕΛΟΣ» την αυτομόληση δηλαδή του αντιτορπιλικού του ΠΝ στην Ιταλία τον Μάιο του 1973.

Παράλληλα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εξήγγειλε τη δημιουργία γραφείου Βετεράνων στο ΥΠΕΘΑ ένα σημαντικό βήμα για να ακούγονται και οι απόστρατοι των ΕΔ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Oσα δημοσιεύματα δεν έχουν την υπογραφή μας αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι την δική μας.Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις,, ή απειλές.

ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΜΝΗΜΗ

Η γνώση του ιστορικού παρελθόντος είναι απαραίτητη για την εθνική αυτογνωσία ενός λαού. Το blog μας με τρόπο απλό χωρίς να διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια, φωτίζει με αναδρομές στα γεγονότα σελίδες ιστορίας του μαρτυρικού Λαού της Κύπρου και των Ελλαδιτών και Κυπρίων νεκρών και αγνοουμένων Ηρώων.