ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

<

Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ NORATLAS 4Εχθές στην περιοχή της οδού Τσαλδάρη στη Νεάπολη που αποτελεί κυριολεκτικά ένα μουσείο για τα όσα συνέβησαν στην Κύπρο το 1974. Ο Κωνσταντίνος γιος του αείμνηστου ήρωα Θανάση Ζαφειρίου πραγματοποίησε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των 29 καταδρομέων και 4 αεροπόρων του noratlas 4 όπως έκανε κάθε χρόνο ο πατέρας του Θανάσης για να τιμήσει τα ηρωικά αδέλφια του που έχασαν την ζωή τους στην επιχείρηση ΝΙΚΗ. Μια λυτή εκδήλωση με αρκετούς φίλους της οικογένειας και η παρουσία αξιωματούχων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας μηδαμινή εκτός του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και δύο αξιωματικών.
ΔΕΞΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΚΡΥΟΥΣΗΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΕΙΝΜΗΣΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΘΩΜΑ ΚΡΥΟΥΣΗ.
           ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΚΡΥΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ZΑΦΕΙΡΙΟΥ ΟΙ ΓΙΟΙ ΔΥΟ ΗΡΩΩΝΟ ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΚΡΥΟΥΣΗΣ  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ 35ης  ΜΟΙΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Oσα δημοσιεύματα δεν έχουν την υπογραφή μας αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι την δική μας.Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις,, ή απειλές.

ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΜΝΗΜΗ

Η γνώση του ιστορικού παρελθόντος είναι απαραίτητη για την εθνική αυτογνωσία ενός λαού. Το blog μας με τρόπο απλό χωρίς να διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια, φωτίζει με αναδρομές στα γεγονότα σελίδες ιστορίας του μαρτυρικού Λαού της Κύπρου και των Ελλαδιτών και Κυπρίων νεκρών και αγνοουμένων Ηρώων.