ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

<

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ενός «αντιπαραγωγικού» καταδρομέα

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ενός «αντιπαραγωγικού» καταδρομέα

Του μείωσαν το εισόδημα τόσο ώστε να μην μπορεί να ζήσει την οικογένεια του, βρήκε εργασία για να αναπληρώσει μικρό μέρος αυτού, τη δήλωσε όπως προέβλεπε σχετικός νόμος για να είναι νόμιμος, άργησαν να εξετάσουν το αίτημα του, στο μεταξύ εκδόθηκε νέος νόμος, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την εργασία του και τώρα προσπαθούν να τον εξαθλιώσουν εντελώς. Του ζητούν να επιστρέψει αναδρομικά ποσά καθόσον ο νέος νόμος έχει αναδρομική ισχύ... Ο καταδρομέας αναζητεί και άλλους ομοιοπαθείς προκειμένου να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες άρσης της νέας αυτής αδικίας...

Αποστόλης Παπαπαρίσης


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ


ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ

1 σχόλιο:

Oσα δημοσιεύματα δεν έχουν την υπογραφή μας αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι την δική μας.Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις,, ή απειλές.

ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΜΝΗΜΗ

Η γνώση του ιστορικού παρελθόντος είναι απαραίτητη για την εθνική αυτογνωσία ενός λαού. Το blog μας με τρόπο απλό χωρίς να διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια, φωτίζει με αναδρομές στα γεγονότα σελίδες ιστορίας του μαρτυρικού Λαού της Κύπρου και των Ελλαδιτών και Κυπρίων νεκρών και αγνοουμένων Ηρώων.