ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

<

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΒΛΊΟ του π. Ανδρέα Βορκά αφιερωμένο στην απαστράπτουσα προσφορά του 70 Τ.ΜΧ σε PDF«Εις Μνημόσυνον Αιώνιον Ηρώων 70 Τ ΜΧ»


Το βιβλίο αποτελεί το απόσταγμα της δράσης του Μηχανικού όχι μόνο της Ε.Φ. αλλά και της ΕΛΔΥΚ, τόσο πριν όσο κατά την διάρκεια της εισβολής κυρίως, αλλά και αργότερα, μετά την λήξη του πολέμου. Ο μεγαλύτερο του μέρος είναι αφιερωμένο στους ηρωικούς αγνοουμένους και πεσόντες του Μηχανικού στο πεδίο της τιμής.


ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Oσα δημοσιεύματα δεν έχουν την υπογραφή μας αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι την δική μας.Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις,, ή απειλές.

ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΜΝΗΜΗ

Η γνώση του ιστορικού παρελθόντος είναι απαραίτητη για την εθνική αυτογνωσία ενός λαού. Το blog μας με τρόπο απλό χωρίς να διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια, φωτίζει με αναδρομές στα γεγονότα σελίδες ιστορίας του μαρτυρικού Λαού της Κύπρου και των Ελλαδιτών και Κυπρίων νεκρών και αγνοουμένων Ηρώων.