ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

<

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΑ ΑΔΑΝΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

Ο Δημήτρης Ιωάννου από τα Λύμπια.. πιάστηκε εχμάλωτος πήγε στα άδανα και επέστρεψε στην τελευταία ανταλλαγή.. το λυπηρό είναι ότι έφυγε νωρίς κτυπημένος από τον καρκίνο, τα παιδιά διαβάζοντας μαρτυρίες άλλων αιχμαλώτων ζητούν να βρουν κάποιον που ήταν μαζί του και έζησε την οδυνηρή περιπέτεια τους στα Άδανα. Ο πατέρας τους δεν τους μίλησε ποτέ για την περιπέτεια της αιχμαλωσίας του.Ίσως οι φωτογραφίες βοηθήσουν κάποιον και να μας δώσει πληροφορίες για την άγνωστη περιπέτεια της αιχμαλωσίας του και θα τόν φέρω σε επαφή με τα παιδιά του που ζούν στήν Κύπρο.
Σάς ευχαριστώ από καρδίας Χάλαρης Αργύρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Oσα δημοσιεύματα δεν έχουν την υπογραφή μας αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι την δική μας.Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις,, ή απειλές.

ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΜΝΗΜΗ

Η γνώση του ιστορικού παρελθόντος είναι απαραίτητη για την εθνική αυτογνωσία ενός λαού. Το blog μας με τρόπο απλό χωρίς να διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια, φωτίζει με αναδρομές στα γεγονότα σελίδες ιστορίας του μαρτυρικού Λαού της Κύπρου και των Ελλαδιτών και Κυπρίων νεκρών και αγνοουμένων Ηρώων.