ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

<

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΑ ΑΔΑΝΑ

Στον κύκλο, δεύτερος,  ονομάζεται Δημήτρης Ιωάννου από τα Λύμπια.. πιάστηκε αιχμάλωτος και μεταφέρθηκε στα Άδανα , επέστρεψε στην τελευταία ανταλλαγή.


 Ζητούμε πληροφορίες για όποιον γνωρίζει στην φωτογραφία είναι σε κύκλο. Ονομάζεται  Δημήτρης Ιωάννου από τα Λύμπια.. πιάστηκε αιχμάλωτος και μεταφέρθηκε στα Άδανα , επέστρεψε στην τελευταία ανταλλαγή.
Υπηρετούσε σαν μάγειρας, δυστυχώς δεν γνωρίζουμε σε ποια μονάδα. Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει στο mail xalarisargirios@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Oσα δημοσιεύματα δεν έχουν την υπογραφή μας αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι την δική μας.Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις,, ή απειλές.

ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΜΝΗΜΗ

Η γνώση του ιστορικού παρελθόντος είναι απαραίτητη για την εθνική αυτογνωσία ενός λαού. Το blog μας με τρόπο απλό χωρίς να διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια, φωτίζει με αναδρομές στα γεγονότα σελίδες ιστορίας του μαρτυρικού Λαού της Κύπρου και των Ελλαδιτών και Κυπρίων νεκρών και αγνοουμένων Ηρώων.