ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

<

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ pdf

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΕΝΑ  ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,  ΟΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, ΑΥΤΟ ΕΝΑΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΡΙΣΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ


   Επιχείρηση «ΝΙΚΗ» – Αερομεταφορά αντί Αεραπόβασης.

 Κλικάρετε πάνω στήν φωτογραφία για Ανάγνωση

31ΜΚ (1964 – 1974) – Η ηρωικότερη μοίρα καταδρομών της Κύπρου.


 Κλικάρετε πάνω στήν φωτογραφία για Ανάγνωση


                        ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

 Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

             Κλικάρετε πάνω στήν φωτογραφία για Ανάγνωση

                    50 ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ              Κλικάρετε πάνω στήν φωτογραφία για Ανάγνωση«Εις Μνημόσυνον Αιώνιον Ηρώων 70 Τ ΜΧ» Σε  PDF


Ενα ιστορικό βιβλίο του π. Ανδρέα Βορκά αφιερωμένο στην απαστράπτουσα προσφορά του 70 Τ.ΜΧ
Το βιβλίο αποτελεί το απόσταγμα της δράσης του Μηχανικού όχι μόνο της Ε.Φ. αλλά και της ΕΛΔΥΚ, τόσο πριν όσο κατά την διάρκεια της εισβολής κυρίως, αλλά και αργότερα, μετά την λήξη του πολέμου. Ο μεγαλύτερο του μέρος είναι αφιερωμένο στους ηρωικούς αγνοουμένους και πεσόντες του Μηχανικού στο πεδίο της τιμής.

 ΕΔΩ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ  


1 σχόλιο:

Oσα δημοσιεύματα δεν έχουν την υπογραφή μας αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι την δική μας.Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις,, ή απειλές.

ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΜΝΗΜΗ

Η γνώση του ιστορικού παρελθόντος είναι απαραίτητη για την εθνική αυτογνωσία ενός λαού. Το blog μας με τρόπο απλό χωρίς να διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια, φωτίζει με αναδρομές στα γεγονότα σελίδες ιστορίας του μαρτυρικού Λαού της Κύπρου και των Ελλαδιτών και Κυπρίων νεκρών και αγνοουμένων Ηρώων.