ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

<

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ H EKΔΗΛΩΣΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ 30-9-2012


Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 11πμ,  έφεδροι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού, συγκεντρωμένοι - φορώντας την στολή και τα διακριτικά που τίμησαν και θα εξακολουθήσουν να τιμούν ως το τέλος της ζωής τους - εν παρατάξει και πειθαρχημένα, στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να τραγουδήσουν τον "Ύμνο στην Ελευθερία" τον Εθνικό Ύμνο και να επιδόσουν έγγραφο της ΚΕΕΔ στήν Προεδρία της Δημοκρατίας!
ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ(Κ.Ε.Ε.Δ.)
ΑΘΗΝΑ, 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΠΡΟΣ: ΤΗΝ Α.Ε. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΕΞΟΧΩΤΑΤΕ,
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΥΣΙΩΔΗ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ. ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ Σ
ΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (Α.33 ΣΥ
ΝΤΑΓΜΑΤΟΣ):
«Ορκίζoμαι στo όνoμα της Aγίας και Oμooύσιας και Aδιαίρετης Tριάδας να φυλάσσω τo Σύνταγμα και τoυς νόμoυς, να μεριμνώ για την πιστή τoυς τήρηση, να υπερασπίζω την εθνικήανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Xώρας, να πρoστατεύω τα δικαιώματα και τιςελευθερίες των Eλλήνων και να υπηρετώ τo γενικό συμφέρoν και την πρόoδo τoυEλληνικoύ Λαoύ».
1. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ» ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Η ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, Η ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΟΣΟ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.
2. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ (Α.30) ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (Α.26) ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
3. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ;
4. ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ. ΕΝΕΡΓΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΔΕΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΑΡΑΜΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ, ΜΕ ΟΣΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. 5. ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜIΣΟΥΜΕ ΟΤΙ (Α.45) ΕΙΣΤΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΟΣΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.
6. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ. ΕΙΝΑΙ ‘Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ; ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ; ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ; ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ; 7. ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ OXI!
ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΟΞΗΣΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ!
ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑΣΥΝΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΟΚΚΑΛΑ ΗΡΩΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!
ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ MΑΣ! 8. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΈΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΟΥ.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΑΠΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΞΟΧΩΤΑΤΕ.
ΔΙΑ ΤΗΝ Κ.Ε.Ε.Δ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α. ΤΖΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΛΑΕΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΚΕΕΔ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΠΕΔΟΘΗΣΑΝ ΤΙΜΕΣ ΣΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΝΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΓΙΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ. ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΚΕΕΔ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΙΝ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΤΗΣ Α’ Μ.Κ ΜΑΝΩΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1974 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ Η «ΚΥΠΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΥΑ».


ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΕΣΤΗ Η ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΗΡΩΑ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΉ ΤΗΣ Α! ΜΟΙΡΑΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ( ΚΥΠΡΟΣ1974 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΙΚΗ) ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗ, ΚΛΑΙΡΗ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΉΣ:


Έχω σήμερα να πω, μαζί με κάποιους φίλους και φίλες που το έλεγε η καρδούλα τους, ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!!!!! Ήμουν στο Καλλιμάρμαρο, όπου δεκάδες καταδρομείς από διάφορα σημεία, διαφορετικής ηλικίας και διαφορετικών εμπειριών, έγιναν ΕΝΑ!!!
Κατάφεραν αυτό για το οποίο ξεκίνησαν. Έγιναν από πολλοί ένας! Ένας ήχος αρβύλας, μια ψυχή, ένα ηθικό, μία μνήμη και μια υπόσχεση στην πατρίδα: Τον όρκο που έδωσα

ν όταν φόρεσαν το μπερέ.
Είδα συνομηλίκους μου πλάι σε νέα παιδιά, και είδα και πολεμιστές πλάι πλάι. Για πρώτη φορά, κράτησε σημαία ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, πλάι σε έναν νέο διάδοχό του πεζοναύτη, αλεξιπτωτιστή, βατραχάνθρωπο. Όταν για το ΓΙΩΡΓΟ το ΜΑΝΩΛΑ η ΚΥΠΡΟΣ ήταν ένας αγώνας, για την Ελλάδα η Κύπρος ήταν μακριά, αλλά σήμερα τα παλικάρια αυτά, στάθηκαν δίπλα του, και πήραν κάτι από την αύρα του πολεμιστή. Ήταν και άλλοι πολεμιστές της Κύπρου σήμερα – κάποιος μάλιστα βρισκόταν εδώ από τον Καναδά.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, ύψωσαν με καμάρι, πλάι πλάι 6 σημαίες, που κάθε μια συμβόλιζε κάτι. Και γύρω τους, υπήρχε μια άψογη κυριολεκτικά περιφρούρηση, μέσα στην οποία δεν παρείσφρησε ΚΑΝΕΙΣ!!!
Ακούστηκαν πολλά για ανάμειξη τρίτων και «εκμετάλλευση» μιας γνήσια πατριωτικής εκδήλωσης. Και θέλω να πω τη γνώμη μου.  Ούτε ΕΝΑΣ δεν έσπασε τον κλοιό και δεν πέρασε μέσα. Το τι έλεγε ο καθένας απέξω, ήταν λόγια σειρήνων, που σκοπό είχαν να αποσπάσουν εύσημα κλεμμένα, από τους λεβέντες.
Και γιατί αναφέρετε αυτούς? Και όχι μια κυρία, που είχε πάρει τηλέφωνο τον κλινήρη άντρα της, και του είχε βάλει να ακούει τον ήχο που έκαναν τα αρβύλα των περήφανων αυτών αητών?
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ, ΟΤΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΒΥΛΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΡΙΓΜΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 74 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ????? ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟ 74?
Γιατί κανείς δεν έμεινε στα λόγια που ακούστηκαν, που ήταν ένα άρτιο κείμενο, που κάποιες γηραιές κυρίες που ακολούθησαν γιατί κάτι σκίρτισε μέσα τους όταν είδαν αυτά τα παλικάρια να διαβαίνουν, και ρωτούσαν, πού μπορούν να βρουν το κείμενο αυτό?
Τόσες μέρες, λέγαμε πώς ονειρευόμασταν να δούμε αυτούς τους ανθρώπους σαν μια γροθιά, και σήμερα που τους είδαμε, μας χτύπησε η κατάρα της διχόνοιας και αναζητούμε τι να πρωτοβρούμε μεμπτό?
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!
Στο μερίδιο που μου αναλογεί, εγώ είδα αυτό που ήθελα να δώ: ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΠΛΑΙ ΠΛΑΙ, ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΑΡΒΥΛΑΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ.
Αυτούς που δεν το ένιωσαν, τους προκαλώ να κάνουν κάτι καλύτερο.
Ευχαριστώ το Γιώργη που κράτησε τη σημαία, τον Κοσμά από τον Καναδά, το Δημήτρη που με τόση σπουδή έσπευσε να γράψει για τους ΗΡΩΕΣ αυτούς, το Νίκο, το Γιώργο, το Γιάννη, το Βασίλη, το Μιχάλη, καθέναν ξεχωριστά και όλους μαζί.
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ «ΚΑΠΕΛΩΝΟΝΤΑΙ». ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Και κάτι ακόμη, είμαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ και κόρη ΕΛΛΗΝΑ:
ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΡΒΥΛΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΝΘΛΙΨΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΛΗ.VIDEO: H EKΔΗΛΩΣΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ 30-9-2012
ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ


ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΗΡΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ «ΥΜΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ». ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, Ο «ΥΜΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ». ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΜΕ ΕΔΩ
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ.
Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ.

• ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (Α.33):
«Ορκίζoμαι στo όνoμα της Aγίας και Oμooύσιας και Aδιαίρετης Tριάδας να φυλάσσω τo Σύνταγμα και τoυς νόμoυς, να μεριμνώ για την πιστή τoυς τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Xώρας, να πρoστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Eλλήνων και να υπηρετώ τo γενικό συμφέρoν και την πρόoδo τoυ Eλληνικoύ Λαoύ».

1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ» ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Η ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, Η ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΟΣΟ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ (Α.30) ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (Α.26) ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ; Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ. ΕΙΝΑΙ ‘Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ; ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ; ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ!

2. ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ. ΕΝΕΡΓΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΔΕΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟ ΤΜΗΜΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΑΡΑΜΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ, ΜΕ ΟΣΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΤΙ (Α.45) ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΟΣΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ: ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ. ΕΙΝΑΙ ‘Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ; ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ; ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ; ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ;

ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΜΑΣ!

ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ!

ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ!

ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΟΚΚΑΛΑ ΗΡΩΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!

ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΕΤΕ ΝΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ, ΟΤΑΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΧΙ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΈΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΟΥ.

3. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΜΑΔΕΣ, ΛΕΣΧΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΨΗΛΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ ΚΑΤΑ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ. Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, Ο ΟΡΚΟΣ, Ο ΙΔΡΩΤΑΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ. ΤΟ «ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΛΟΚΑΤΖΗ».4 σχόλια:

 1. ΤΖΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ2 Οκτωβρίου 2012 - 9:37 π.μ.

  ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟΥ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΥΡΙΕ ΤΖΙΑΚΗ ΕΙΜΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΟΣ ΤΗΣ 71Β ΕΣΣΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΑ ΣΤΗΝ 31 Μ.Κ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΑΝΤΑ ΠΩΣ ΜΟΝΙΜΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΙΜΑΙ 33 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 35ΜΚ (43ΛΚ) 255/98Δ/ΕΣΣΟ ΕΧΩ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΕ ΟΛΑ. ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ 2-0 (ΣΜΥΡΝΗ-ΚΥΠΡΟΣ) Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΧΘΡΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΛΠ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Η.Δ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΦ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΞΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΕΠΙΣΗΣ. 1974 ΛΙΓΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΤΑΓΜΑ 286 ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΤΗΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΚΤΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΟΜΩΣ ΤΟ 286 ΗΤΑΝ ΜΗΧ ΤΑΓΜΑ ΕΙΧΕ ΒΤΡ ΠΑΟ-106ΧΙΛ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΡΜΑΤΑ Τ-34 ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΦΥΓΑΝ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Oσα δημοσιεύματα δεν έχουν την υπογραφή μας αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι την δική μας.Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις,, ή απειλές.

ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΜΝΗΜΗ

Η γνώση του ιστορικού παρελθόντος είναι απαραίτητη για την εθνική αυτογνωσία ενός λαού. Το blog μας με τρόπο απλό χωρίς να διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια, φωτίζει με αναδρομές στα γεγονότα σελίδες ιστορίας του μαρτυρικού Λαού της Κύπρου και των Ελλαδιτών και Κυπρίων νεκρών και αγνοουμένων Ηρώων.