ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

<

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ




ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 09 ΝΟΕ 16 ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩ ΚΑΙ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ:

Η ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ (220 ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕΓΕΘΟΥΣ Α5) ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 20ΗΜΕΡΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΥΕΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘΕΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠ΄ΟΨΙΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΤΙΤΥΠΩΝ. ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΤΙΤΥΠΩΝ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ. 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ. ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΩΣ/ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ gengrammateasleschis@gmail.com. 


Η ΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΤΙΤΥΠΩΝ, ΠΑΡΑΛΑΒΗ Ή ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Ή ΜΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ. 

ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΣΤΟ MAIL ΤΟΥ BLOG !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Oσα δημοσιεύματα δεν έχουν την υπογραφή μας αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι την δική μας.Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις,, ή απειλές.

ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΜΝΗΜΗ

Η γνώση του ιστορικού παρελθόντος είναι απαραίτητη για την εθνική αυτογνωσία ενός λαού. Το blog μας με τρόπο απλό χωρίς να διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια, φωτίζει με αναδρομές στα γεγονότα σελίδες ιστορίας του μαρτυρικού Λαού της Κύπρου και των Ελλαδιτών και Κυπρίων νεκρών και αγνοουμένων Ηρώων.