ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

<

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ74 κηδεία των λειψάνων του Ήρωα συμπολεμιστή μας Ζησιμόπουλου Αντώνη



Σας ενημερώνουμε,, ότι μετά την τελετή απόδοσης τιμών και επιμνημόσυνης δέησης των ταυτοποιηθέντων λειψάνων δεκαπέντε (15) Ηρώων Καταδρομέων και ενός Αεροπόρου, πεσόντων στην Επιχείρηση «ΝΙΚΗ» στην Κύπρο το έτος 1974, που θα γίνει την Τρίτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 05:30 το απόγευμα, στο αεροδρόμιο του Τατοΐου, θα ακολουθήσει η κηδεία των λειψάνων του Ήρωα συμπολεμιστή μας Ζησιμόπουλου Αντώνη του Γεωργίου από τη Βάρκιζα Αττικής, που θα γίνει τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και ώρα έντεκα (11) το πρωί στον ιερό Ναό «Κοίμησης της Θεοτόκου» Βάρκιζας.
Στο χώρο αυτό ο Σύλλογός μας έχει ξεκινήσει τη διαδικασία τοποθέτησης προτομής του Ήρωα στο υπάρχον ομώνυμο μνημείο, που θα ολοκληρωθεί προσεχώς.
Πληροφορίες στον πρόεδρο του Συλλόγου Παναγιώτη Αφάλη και το μέλος του ΔΣ και εκλεγμένο πολεμικό αντιπρόσωπο του Συλλόγου μας στην ΠΕ Ανατολικής Αττικής Βασίλη Τσεβά τηλ 210-6622529 και κιν 6932-082673
(Παράκληση τα μέλη μας να ενημερώσουν και άλλα μέλη του συλλόγου μας, που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο).
Σας ευχαριστούμε πολύ.
(Εκπρόσωπος αδελφών Ήρωα, Χρήστος Ζησιμόπουλος τηλ 6974-733215 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Oσα δημοσιεύματα δεν έχουν την υπογραφή μας αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι την δική μας.Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις,, ή απειλές.

ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΜΝΗΜΗ

Η γνώση του ιστορικού παρελθόντος είναι απαραίτητη για την εθνική αυτογνωσία ενός λαού. Το blog μας με τρόπο απλό χωρίς να διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια, φωτίζει με αναδρομές στα γεγονότα σελίδες ιστορίας του μαρτυρικού Λαού της Κύπρου και των Ελλαδιτών και Κυπρίων νεκρών και αγνοουμένων Ηρώων.