ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

<

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΚΑΒΑΚΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


Τελέστηκε χθές το πρωί, στον ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας, το ετήσιο μνημόσυνο του ήρωα συμπολεμιστή μας, Καβακιώτη Δημήτριο έφεδρο Καταδρομέα Γ΄ Μοίρας Αμφιβίων καταδρομών.

 Μέσα σε κλίμα πόνου και θλίψης η σύζυγος Μαριάνθη Χήρα του αείμνηστου Δημήτρη Καβακιώτη, τα δύο παιδιά και πλήθος κόσμου τίμησαν την μνήμη του με δάκρυα συγκινήσεις και υπερηφάνειας τον οικογενειάρχη και ήρωα καταδρομέα που στα νεανικά του χρόνια υπηρέτησε την πατρίδα με αυταπάρνηση και ηρωισμό παίρνοντας μέρος στην επιχείρηση ΝΙΚΗ το 1974 στην Κύπρο. 

Οι συμπολεμιστές του, ευχόμαστε στην οικογένεια κουράγιο , δύναμη με ψηλά το κεφάλι υπερήφανοι όπως υπερήφανοι νιώθουμε και εμείς που μας τίμησε με την φιλία του !

Αιωνία του η μνήμη.


ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 1974


                      Καβακιώτης Δημήτριος  Καταδρομέας  Γ΄ Μοίρας Αμφιβίων καταδρομών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Oσα δημοσιεύματα δεν έχουν την υπογραφή μας αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι την δική μας.Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις,, ή απειλές.

ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΜΝΗΜΗ

Η γνώση του ιστορικού παρελθόντος είναι απαραίτητη για την εθνική αυτογνωσία ενός λαού. Το blog μας με τρόπο απλό χωρίς να διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια, φωτίζει με αναδρομές στα γεγονότα σελίδες ιστορίας του μαρτυρικού Λαού της Κύπρου και των Ελλαδιτών και Κυπρίων νεκρών και αγνοουμένων Ηρώων.