ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

<

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΕΙΚΟΝΕΣ-ΣΟΚ ΤΗΣ ΧΟΥΡΙΕΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

oi-eikones-sok-ths-xoyriet-me-toys-omadikoys-tafoys-sthn-kypro

Με τρόπο αλαζονικό και προκλητικό η εφημερίδα Χουριέτ δημοσίευσε στην ηλεκτρονική της έκδοση φωτογραφίες που τράβηξαν οι δυνάμεις που εισέβαλαν το 1974 στην Κύπρο.




Οι δράστες μάλιστα, φορούν και μαντήλια γιατί φαίνεται πως τους ενοχλούσε η μυρωδιά του θανάτου...



Στη Χουριέτ τις φωτογραφίες αυτές ντοκουμέντο, εικάζεται πως τις προμήθευσε η Τουρκική κυβέρνηση.



Με τον τρόπο αυτό δείχνει την αλαζονεία της και ότι δεν φοβάται να κατηγορηθεί για ομαδικές εν ψυχρώ  εκτελέσεις του  άμαχου πληθυσμού. Παράλληλα φαίνεται ότι η εισβολή γι αυτούς ήταν σχεδόν περίπατος. Θεατές στην Ελλήνοκυπριακή τραγωδία  ήταν οι Αγγλικές δυνάμεις που υπήρχαν στο νησί ως...εγγυητές.


Η προδοσία που συντελέστηκε από τους πραξικοπηματίες της Ελλάδος αλλά και της Κύπρου επέτρεψε στην Τουρκία να πραγματοποιήσει ανενόχλητη απόβαση των 40.000 ανδρών της και των τεθωρακισμένων ταξιαρχιών της και στη συνέχεια να παρελάσουν.



Ακόμα και τα πυροβολεία στο Πενταδάχτυλο να είχαν επανδρωθεί πλήρως θα είχε αποκρουσθεί η διείσδυση των Τουρκικών δυνάμεων.





Οι Τουρκοκύπριοι που υπήρχαν στο νησί καλωσόριζαν τις τουρκικές δυνάμεις και έδιναν παγωμένο νερό στους στρατιώτες της ημισελήνου.

                   Κύπρο.Βρέθηκε ο μεγαλύτερος (??) ομαδικός τάφος Ελληνοκυπρίων!!

 Οι νεκροί Ελληνοκύπρικοι ζητούν δικαίωση...  Το χώμα που τους σκεπάζει ακόμα είναι βαρύ
Γ. Κοκ.
ΠΗΓΗ: http://newpost.gr

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΟΦΙΝΟΥ. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ 1974. ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΜΟΝΙΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Oσα δημοσιεύματα δεν έχουν την υπογραφή μας αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι την δική μας.Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις,, ή απειλές.

ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΜΝΗΜΗ

Η γνώση του ιστορικού παρελθόντος είναι απαραίτητη για την εθνική αυτογνωσία ενός λαού. Το blog μας με τρόπο απλό χωρίς να διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια, φωτίζει με αναδρομές στα γεγονότα σελίδες ιστορίας του μαρτυρικού Λαού της Κύπρου και των Ελλαδιτών και Κυπρίων νεκρών και αγνοουμένων Ηρώων.