ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

<

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΗΛΙΑΣ ΓΛΕΝΤΖΕΣ (Μαρτυρία-Κατάθεση Ψυχής) από τον ΣΤΕΛΙΟ ΜΟΥΣΤΑΚΑ                
  ΗΛΙΑΣ ΓΛΕΝΤΖΕΣ.  Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, Ο ΗΡΩΑΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !


 
 ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Δ.ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ // ΛΟΧΙΑΣ (ΠΒ) 72 Γ! ΕΣΣΟ. (103 ΣΕΙΡΑ) ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ

ΗΤΑΝΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΤΟΥ 1974 ΚΑΙ Ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΒΙΑΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΜΑΖΕΥΑΜΕ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΙΑΣ ΙΣΧΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣΦΡΟΥΡΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΤΑΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ.

ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΗΡΩΙΣΜΟΥΣ,ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ, ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΕΙΣ, ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ «ΤΟΙΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΟΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ», ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΑΞΕΙ ΤΑΓΕΝΝΑΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΘΗ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥ 40% ΤΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΟΜΩΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΕΠΟΣ ΕΚΕΙΝΟ ΝΑ ΗΤΟ ΑΜΟΛΥΝΤΟΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΕΝΔΟΞΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΠΕΡΙΣΣΕΥΕ ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΤΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΡΕΧΕ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΩ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝΚΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΠΙΟΥΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΟΠΛΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ,ΘΑ ΗΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣΛΟΙΠΟΝ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΘΕΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΟΥ ΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ,  ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΦΙΧΘΕΙΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ   ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Η ΗΡΩΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ, ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΛΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΟΡΥΦΩΝ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟΥ, ΑΥΤΗΣ ΤΗΣΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗΣ, ΚΟΤΣΑΚΑΓΙΑΣ.

ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΥΤΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΝ (ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1960) ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ  ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΛΕΟΝ, Η ΘΡΥΛΙΚΗ 31Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ.

Η ΜΟΙΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΟΥΣΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΕΞ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ.

ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΟ ΔΕ ΑΠΟ 3 ΛΟΧΟΥΣ ΚΡΟΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΟΧΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.

Άνδρες της 31 ΜΚ τον Αύγουστο του 1974. Έχουν εφοδιαστεί πλέον με τυφέκια FN FAL 

Η ΜΟΙΡΑ ΑΥΤΗ ΗΤΟ Η ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΜΑΧΟΣ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ(ΙΣΩΣ) ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΤΕΡΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝΣΧΕΔΙΩΝ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ.

ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ,ΕΠΙΠΟΝΗ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ «ΔΟΥΛΕΙΑ» ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ  ΤΟΥ ΚΟΤΣΑΚΑΓΙΑ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ  ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ (ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ) ΥΨΩΜΑΤΟΣ, ΑΝΕΛΑΒΕ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΤΑΓΗΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ, ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΟΥΣ, ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΧΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΟΙΡΑΣ.  

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΥΤΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΗΤΟ ΑΠΟΤΟΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ, ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΜΕΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑ Η ΑΦ’ ΕΑΥΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΗΡΩΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ, ΕΓΙΝΕ ΕΥΡΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑΧΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΝΟΠΛΑΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.

ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΦΕΡΝΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΔΥ.Κ.


ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ , ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΑΝΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ 31ΗΣ ΜΟΙΡΑΣ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΣΑΝ, ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ‘Η ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΟΝ«ΓΛΕΝΤΖΕ» ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟΥ.

ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΓΑΝ ΟΙ ΠΑΡΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ. ΔΙΕΡΩΤΟΝΤΟΥΣΑΝ  ΑΝΤΟ ΟΝΟΜΑ « ΓΛΕΝΤΖΕΣ» ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ, ΜΕΤΑΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΚΟΤΣΑΚΑΓΙΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ !!!!!!!!

 ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΜΕ ΕΝΑΝ …. ΓΛΕΝΤΖΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΑΥΤΟΣ ΟΓΛΕΝΤΖΕΣ, ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΤΖΙΤΖΙΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΔΥ.Κ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ, ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣΗΡΩΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΤΣΑΚΑΓΙΑ. ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΓΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΟ, ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΟ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ. ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΣΑΝΑΥΤΗ ΤΟΥ ΓΛΕΝΤΖΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΩΝ ΤΟΥ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ … ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ, ΕΚΛΕΚΤΟΥΣΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ … ΜΟΝΟ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ !

ΟΙ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ, ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ‘Η ΚΑΙ ΛΙΓΑΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΑΒΑΝΕ ΧΩΡΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥΞΕΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΗΡΩΩΝ. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΟΡΑΤΑ,ΣΠΑΘΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΕΣ, ΚΟΥΒΑΛΑΓΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΟΠΛΑ, ΟΛΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΝΗ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΑΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ … ΤΗΝ ΑΤΣΑΛΕΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣΚΑΙ ΗΡΩΙΚΗΣ ΦΥΛΗ ΜΑΣ. ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

ΕΤΣΙ ΒΓΗΚΑΝ ΝΙΚΗΤΕΣ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΝΙΣΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥΣΚΑΘΗΚΟΝ  ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ …. ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΣΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

~~~

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΛΟΧΟ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ 106 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ.

Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ  ΛΟΧΟΣ, ΑΠΟ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΕΣΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕΩΣ, ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΕ ΕΜΨΥΧΟ ΚΑΙ ΑΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣΚΥΡΙΑΣ ΑΠΟΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ. ΣΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ. 40 ΝΕΚΡΟΥΣΣΤΟΙΧΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΜΑΧΗ !!!!

 ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΟ ΛΙΠΑΣΜΑ!! ΑΥΤΟΙ! ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΝΕΚΡΟΙ !!! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝΜΙΑΣ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΚΑΙΑΔΑ, ΜΙΑΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ ΨΕΥΔΟ-ΙΔΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΛΑΩΝ, ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΗΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣΑΝΑΔΕΛΦΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ, ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΙΣΑΚΑΙ ΟΜΟΙΑ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ), ‘ΛΙΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ’, ΜΕ ΤΟΑΙΜΑΤΟΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ,ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΩΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ.


ΣΤΟΝ ΛΟΧΟ ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΛΛΕΙΠΑΝ 40 ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ). ΕΤΣΙ,ΛΟΓΩ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑΤΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ, ΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΙ 30 ΤΟΣΟΙ ΑΝΔΡΕΣ – ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙΜΑΣ - ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΛΛΩΝ ΠΕΖΟΠΟΡΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΝΑΔΩΝ.

Ο ΚΛΗΡΟΣ, ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΕΘΩ ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 10 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ 2 ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ, ΣΤΗΝ 31ΗΜΟΙΡΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ !!!! ΚΟΚΚΑΛΟ !!!

ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝΛΟΧΑΓΟ ΜΟΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΩ ΕΓΩ ΜΕ ΑΡΤΙΑ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ …ΘΕΟΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ, ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΜΠΛΕΚΑ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΗΜΥΓΑ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΤΣΑΛΙ, ΥΠΟΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ … ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥΣ … ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΛΑΜΒΑΝΑ ΜΕΡΟΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝΕ « ΣΤΕΛΙΟ … ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ. ‘Η ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ‘Η ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ !!!! »

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ … ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ. ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ ΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΔΕΙΛΙΑΣΑ!!! ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΑΦΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΣΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΑ ΤΑ ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΧΑΓΟΥ ΜΟΥ, ΕΚΕΙΝΟΥ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑΣΤΑΘΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ! ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΔΙΑ.

ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΗΤΑΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΣΕ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΧΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΣΤΑΔΕΙΝ. ΜΠΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΤΖΙΠ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΜΟΥ.

ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΤΟΝΓΛΕΝΤΖΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΤΣΑΚΑΓΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ.

ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΟΥ (ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ). ΕΝΑΝΛΕΒΕΝΤΗ ΕΦΕΔΡΟ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ, ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΦΗΜΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝΑΘΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΙΕΡΑ.

 «ΚΑΛΩΣ, ΤΟΝ ΛΟΧΙΑ» ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ. ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ ΜΟΥΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΡΜΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΜΠΟΝΤΙΜΠΙΛΤΕΡΑΣ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ, ΣΚΕΦΤΗΚΑ … « ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙΟΠΟΥ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΨΩΝΙ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΑΒΑ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ (ΤΗΣ ΕΛ.ΔΥ.Κ.) ΣΤΟ ΚΙΟΝΕΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝΓΛΕΝΤΖΕ, ΣΤΟ ΚΟΤΣΑΚΑΓΙΑ, ΗΤΑΝΕ Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ. ΤΙΜΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ, ΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ?, ΕΙΠΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.«ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ … ΤΟ ΚΑΨΩΝΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ» !!!!!

ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΣΚΟΥΦΙΔΩΝ, ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΣΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!  ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ …. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΜΕ ‘Η ΧΩΡΙΣ ΚΑΨΩΝΙ ΥΠΟΔΟΧΗΣ !!!!!! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ. ΚΑΜΑΡΩΝΑ ΣΑΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΠΑΡΝΙ !! ΣΥΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΛΥΤΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΩΝΙ.

Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝΕ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ. ΤΟ ΛΟΧΑΓΟ … ΗΛΙΑ ΓΛΕΝΤΖΕ.

ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ !!!

ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΛΕΝΤΖΕ … ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ (ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΑΚΑΤΑΤΟΠΙΑ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣΕΛ.ΔΥ.Κ.), ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΓΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ. ΚΑΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΚΕΤΗ ΠΑΡΕΑ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ, ΣΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ),ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ …


4 Η ΩΡΑ ΤΑΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ, ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ (ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ), ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΥΨΟΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ ΕΠΙΛΕΓΑΝΕ ΣΤΟΧΟΥΣ.

Η ΒΡΟΝΤΟ-ΦΩΝΑΡΑΜΟΥ ΑΝΤΗΧΗΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΑΣ, ΡΕΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΥΡΝΙΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΥΛΑΚΙΟ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ.

ΗΤΑΝΕ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. ΚΑΙΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ.

Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΑΝΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΩΝΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΙΜΟΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΙΠΙΕΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΛΙΓΟΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΔΙΜΟΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ. ΑΚΟΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ LAND ROVER,«ΣΤΕΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ …. ΕΔΩ. ΓΡΗΓΟΡΑ», ΤΡΕΧΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΩ ΤΟ ΤΖΙΠ ΚΑΙ ΒΟΥΡ!! ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΗ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ, ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, ΤΗΝ ΠΟΤΑΜΙΑ. …. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑΜΟΥ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ … ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ. ΚΑΜΑΡΩΤΟ, ΚΑΜΑΡΩΤΟ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ !!!! ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ,ΠΛΥΜΕΝΟ, …. ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ. ΕΙΔΩΛΟ !!!!!!!!!

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΟΜΒΟΣ. ΣΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ.ΜΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΠΛΑΝΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ … ΤΟ ΠΙΡΟΙ !!! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200-300 ΝΕΚΡΟΙ … ΟΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΟΙ !!!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ ΤΗΝ ΛΟΥΡΟΥΤΖΙΝΑ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΤΩΝ «ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΩΝ» ΤΗΣΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ (ΜΕΣΩΑΣΥΡΜΑΤΟΥ), ΑΝΑΔΙΠΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ. ΜΙΑ ΗΡΩΙΚΗ ΚΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΙΠΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΔΙΜΟΙΡΙΑΣ ΤΟΥ … ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΗ. ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΩ, ΑΛΛΑΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ, ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ (ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΩΡΑΠΙΑ), ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ.


Η ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΗΡΩΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΜΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΕΤΩΠΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ, ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΔΙΚΑΙΩΤΟ ΙΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ, «ΑΠΟΤΟΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» , ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ 401ΓΣΝΑ, ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΚΑΙ «ΧΑΜΕΝΗΣ» ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΓΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΣΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΠΑΤΡΙΚΟΜΟΥ» ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΝ ΛΟΧΑΓΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ 120 ΛΒΟ.

ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ, ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ … ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ … ΣΚΕΤΟ ΜΟΛΥΒΙ.

~~~

ΣΤΗ ΠΟΤΑΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗ.ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΓΛΕΝΤΖΕ.

ΕΙΧΕ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ, ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΠΑΛΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΤΗΣ ΕΥΡΗΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝΕ ΜΥΤΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟΣΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΑΜΕ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΤΑ 200-300 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΟ ‘Η ΕΧΘΡΙΚΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑ 99,99 % ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΡΙΧΝΑΝΕ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΟΥΣ (ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ .. ΝΑΠΑΛΜ) ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΥΨΟΣ … ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΤΙΣ ΠΛΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ.

ΕΙΧΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΟ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ.

 ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΠΛΕΚΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ … ΛΙΓΟ ΤΟΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΑ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΛΕΥΡΑΣ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΗΜΕΡΩΝ  ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΤΑΤΗ ΣΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΟΔΙΟΡΗΣΘΕΝΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΕ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΑ (ΤΟΥΡΚΙΑΣ), ΠΛΗΘΟΣ ΕΦΟΔΙΩΝ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ,ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΩΣ.

ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ ΜΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ … ΟΤΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΜΑΣ, ΧΑΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟ 40% ΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΠΡΟΔΟΘΕΙΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Ο ΓΛΕΝΤΖΕΔΑΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ … ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝ, ΜΥΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ (ΣΠΑΡΤΗ) ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ, ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ  ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ ΤΗΣ ΛΟΥΡΟΥΤΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΣΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ, ΕΛΑΒΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ, ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΤΑΜΙΑΣ, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 3-4 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΗΡΕΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΘΕΤΟΝΤΑΣΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ … ΕΜΕΝΑ !!!!!

ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΖΥΓΙΣΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΤΡΗΣΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΔΑΗ ΛΟΧΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΡΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΑ … ΓΝΩΣΤΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ (ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ).

ΕΝΑΣ ΞΕΡΑΚΙΑΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ «ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗΣ», ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ,ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ … ΑΥΤΟΣ ΔΑΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ … ΒΛΕΠΕΙΣ ! ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΙΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, ΚΑΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΡΟ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΦΥΛΑΞΕ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΕΙ Ο ΓΛΕΝΤΖΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΩΛΟΓΡΙΑ.«ΕΧΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ» ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΡΟ. ΣΕ ΛΙΓΟ, ΓΥΡΝΑΕΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΕ 3 ΚΟΤΕΣ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ !!!! «ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ» ΛΕΕΙ Ο ΓΛΕΝΤΖΕΣ ΓΕΛΩΝΤΑΣ … ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ! ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΕΙ, ΠΑΡΑΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΣΦΑΞΕ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ, ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΗΣΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝΕ ΚΑΙΚΑΤΣΑΜΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!!

ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΧΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΧΑΓΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΞΕΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΚΟΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΣΟΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥΣ … ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΕΝΝΟΩ.

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑΓΙΑ ΕΚΑΤΣΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΓΛΕΝΤΖΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΕ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ « ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ».

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝΕ ΟΓΛΕΝΤΖΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ , ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΚΑΙΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ.

~~~

.. ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΗΝΑΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΑΣ, ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΑΝΑΠΟΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ.


ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΟΤΕΡΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ. ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥ … ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ. ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ …ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ … ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΟΣ, ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΑΡΟΧΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΨΥΧΙΑ ΤΟΥ,ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΤΡΕΧΕ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ, ΠΛΕΟΝ.

ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ … ΑΝΑΠΟΔΑ … ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ !

«ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ» ΜΟΥ ΛΕΕΙ. «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ».« ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ. ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΥ».

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝΕ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ … ΠΗΡΑ ΜΠΡΟΣ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟΜΕΡΕΣ. ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ … ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ … ΤΟΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΧΑ.

~~~

Ο ΓΛΕΝΤΖΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΕΓΩ ΟΜΩΣΕΝΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΑΔΕΣ, ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ ΒΑΡΕΩΣ ΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΣΤΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΚΑ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΟΤΕΡΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΤΗΣ 31Η ΜΚ.

~~~

ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕΤΑ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ. ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ «ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ» ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ. ΥΠΑΡΚΤΑ, ΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ.

ΔΕΝ ΤΙΜΗΘΗΚΕ …ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΟΥΤΕΑΥΤΟΣ … ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ


ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΤΑΝΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΙΔΕΡΟΦΡΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΟΠΛΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ.

ΓΛΕΝΤΖΕΔΕΣ ΚΑ ΟΙ ΧΑΤΖΙΠΙΕΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ??? ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΟΡΑΜΑ  ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΟΥ. ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΘΕΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΡΜΑΙΗ, ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ?ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ .... Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ. ΣΩΟΣ ΚΑΙ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΣ ΑΚΟΜΗ, ΣΤΑ 80ΤΟΣΑ ΤΟΥ.

Ο Στέλιος ο Μουστάκας είναι ένα αγνό παιδί, από αυτά που βρέθηκαν να κάνουν την θητεία τους στην Ε.Φ. στην Κύπρο το 1974. Μιλάει με την καρδιά του και την ψυχή του την τόσο τραυματισμένη από τον πόλεμο τότε. 

ΈΧΕΙ ΤΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ  ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΛΙΚΆΡΙ.

 

Είμαι ευτυχής που τον γνώρισα. Μετά Τιμής Λοχίας Κ/Δ Χάλαρης Αργύριος 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Oσα δημοσιεύματα δεν έχουν την υπογραφή μας αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι την δική μας.Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις,, ή απειλές.

ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΜΝΗΜΗ

Η γνώση του ιστορικού παρελθόντος είναι απαραίτητη για την εθνική αυτογνωσία ενός λαού. Το blog μας με τρόπο απλό χωρίς να διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια, φωτίζει με αναδρομές στα γεγονότα σελίδες ιστορίας του μαρτυρικού Λαού της Κύπρου και των Ελλαδιτών και Κυπρίων νεκρών και αγνοουμένων Ηρώων.