ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

<

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ
Στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πεσόντα στην Κύπρο Ήρωα Ανθυπασπιστή Καταδρομών Κωνσταντίνου Οικονομάκη, παρευρέθηκε καταθέτοντας στεφάνι ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης. Με αφορμή το γεγονός που τελέστηκε στον Ζαρό, ο κ. Βαρδάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο Ήρωας Κωνσταντίνος Οικονομάκης άνηκε μαζί με άλλους Ήρωες στην ελληνική πρώτη Μοίρα καταδρομών, οι οποίοι έδωσαν σημαντική νικηφόρα μάχη στο αεροδρόμιο της Λευκωσίας και βοήθησαν καταλυτικά τους Κυπρίους ώστε να πετύχουν καίρια πλήγματα στους Τούρκους, αναπτερώνοντας το ηθικό των μαχητών. Ιερή υποχρέωση μας είναι όχι μόνο τιμούμε αλλά και να θυμόμαστε τους ήρωες, που θυσιάστηκαν και έγιναν και παράδειγμα προς μίμηση για τους αγώνες που δίνουμε σήμερα ως κοινωνία.»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Oσα δημοσιεύματα δεν έχουν την υπογραφή μας αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι την δική μας.Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις,, ή απειλές.

ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΜΝΗΜΗ

Η γνώση του ιστορικού παρελθόντος είναι απαραίτητη για την εθνική αυτογνωσία ενός λαού. Το blog μας με τρόπο απλό χωρίς να διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια, φωτίζει με αναδρομές στα γεγονότα σελίδες ιστορίας του μαρτυρικού Λαού της Κύπρου και των Ελλαδιτών και Κυπρίων νεκρών και αγνοουμένων Ηρώων.