ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

<

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

ΑΓΡΙΝΙΟ: ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΗΡΩΑ Η ΤΑΦΗ ΤΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΣΜΗΝΑΓΟΥ Β. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΑΡΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!




Στο κοιμητήριο Αγρινίου έγινε  η ταφή των λειψάνων του ήρωα επισμηναγού Βασιλείου Παναγόπουλου, κυβερνήτη του NORATLAS, το οποίο καταρρίφθηκε στην Κύπρο με τριάντα άνδρες των ΛΟΚ στις 22 Ιουλίου του 1974.

 Η εξόδιος ακολουθία τελέσθηκε  στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και αμέσως μετά σε κλίμα συγκίνησης  και με δάκρυα στα μάτια, με πομπή τα λείψανα του Β.Παναγόπουλου κατευθύνθηκαν στον οικογενειακό τάφο για να ταφούν  με τιμές ΗΡΩΑ, όπως του αξίζει!

Συγκινούν τα λόγια του καταδρομέα κ.Μπεσίρη Κωνσταντίνου ο οποίος μίλησε στο agriniosite.gr για εκείνη την αποστολή, στην οποία είχε την τιμή όπως είπε να συμμετέχει και ο ίδιος μαζί με τον Β.Παναγόπουλο. Μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση για την κα.Κωστάκη Ζωή η οποία κλήθηκε από το Αεροπορικό Απόσπασμα Ακτίου, όπου υπηρετεί, και συνόδεψε τα λείψανα των Ηρώων, μεταξύ αυτών και του Β.Παναγόπουλου..

 Ιδιαίτερα σχολιάστηκε όμως η απουσία της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου και ο   ο αδελφός του   επισμηναγού Β. Παναγόπουλου μιλώντας στο agriniosite.gr δεν έκρυψε την πικρία του και  ευχαρίστησε την Κύπρο και τον Υπουργό Άμυνας ενώ μίλησε με σκληρά λόγια για τη Δημοτική Αρχή και όσους απουσίαζαν…. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ.







                          ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ



πηγή:agriniosite.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Oσα δημοσιεύματα δεν έχουν την υπογραφή μας αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι την δική μας.Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις,, ή απειλές.

ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΜΝΗΜΗ

Η γνώση του ιστορικού παρελθόντος είναι απαραίτητη για την εθνική αυτογνωσία ενός λαού. Το blog μας με τρόπο απλό χωρίς να διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια, φωτίζει με αναδρομές στα γεγονότα σελίδες ιστορίας του μαρτυρικού Λαού της Κύπρου και των Ελλαδιτών και Κυπρίων νεκρών και αγνοουμένων Ηρώων.