ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

<

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Μαθητές από την Κρήτη έκαναν τραγούδι το δράμα της Κύπρου και κέρδισαν σε διαγωνισμό (Βίντεο)


Συγκίνηση Και Ανατριχίλα


Με ένα άκρως συγκινητικό τραγούδι για το δράμα της πατρίδας μας κατάφεραν οι δωδεκάχρονοι μαθητές από την Κρήτη να μας συγκινήσουν.
Οι μαθητές ΣΤ' τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου οι οποίοι έλαβαν μέρος στον Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό «Κύπρος 1974-2015: Δεν ξεχνώ, διεκδικώ, δημιουργώ» πήραν το πρώτο βραβείο με αυτήν τους της συμμετοχή.
Στο βίντεο το οποίο σας παραθέτουμε θα δείτε τους μαθητές να σχηματίζουν χορεύοντας το σχήμα της Κύπρου φορώντας γαλάζιες και κόκκινες φανέλες σχηματίζοντας την κόκκινη γραμμή.

Δείτε το βίντεο:




Πηγη Offsite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Oσα δημοσιεύματα δεν έχουν την υπογραφή μας αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι την δική μας.Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις,, ή απειλές.

ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΜΝΗΜΗ

Η γνώση του ιστορικού παρελθόντος είναι απαραίτητη για την εθνική αυτογνωσία ενός λαού. Το blog μας με τρόπο απλό χωρίς να διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια, φωτίζει με αναδρομές στα γεγονότα σελίδες ιστορίας του μαρτυρικού Λαού της Κύπρου και των Ελλαδιτών και Κυπρίων νεκρών και αγνοουμένων Ηρώων.