ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

<

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1

Παρακολουθήστε την  συνέντευξη του Ιστορικού αναλυτή Κωνσταντίνου  Δημητριάδη  για το βιβλίο "ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ 14-16/8/74" του Ταξίαρχου ε.α. Παναγιώτη Σταυρουλόπουλου  στην ραδιοφωνική εκπομπή  ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ  των Γ. Λεκάκη και Α. Μαζαράκη τα μεσάνυχτα της 8ης Μαρτίου 2016 .Στα Παραπολιτικά 90.1









Μία συνέντευξη γεμάτη συγκίνηση και αλήθειες, φόρος τιμής στον 90χρονο Ταξίαρχο και τους 318 Άντρες του στο ολοκαύτωμα του στρατοπέδου της ΕΛΔΥΚ.


                                                                    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




1 σχόλιο:

Oσα δημοσιεύματα δεν έχουν την υπογραφή μας αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι την δική μας.Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις,, ή απειλές.

ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΜΝΗΜΗ

Η γνώση του ιστορικού παρελθόντος είναι απαραίτητη για την εθνική αυτογνωσία ενός λαού. Το blog μας με τρόπο απλό χωρίς να διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια, φωτίζει με αναδρομές στα γεγονότα σελίδες ιστορίας του μαρτυρικού Λαού της Κύπρου και των Ελλαδιτών και Κυπρίων νεκρών και αγνοουμένων Ηρώων.