ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

<

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

"ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΙΚΑΚΗΣ." ΔΗΜΟΣ ΕΓΚΩΜΗΣ






ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΓΚΩΜΗΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΕΗΤΤΑΝΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΠΩΣ ΔΩΘΕΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ <<ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΙΚΑΚΗΣ>> ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΜΕΝΟ ΠΑΡΚΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΕΡΖΑΚΗ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΥΜΒΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ.



"Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΕΡΖΑΚΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟ Χ. (τεμ. 5560, Φ/ΣΧ 21/60W2)."
Υ.Γ Εκ μέρους τών συμπολεμιστών του της Α! μοιρας καταδρομών ,ευχαριστούμαι τον πρόεδρο της επιτροπής πρασίνου του Δήμου Εγκωμης κύριο Δημήτρη Σιεηττάνη και το Δημοτικό συμβούλιο για την τιμή που μας κάνει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Oσα δημοσιεύματα δεν έχουν την υπογραφή μας αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι την δική μας.Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις,, ή απειλές.

ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΜΝΗΜΗ

Η γνώση του ιστορικού παρελθόντος είναι απαραίτητη για την εθνική αυτογνωσία ενός λαού. Το blog μας με τρόπο απλό χωρίς να διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια, φωτίζει με αναδρομές στα γεγονότα σελίδες ιστορίας του μαρτυρικού Λαού της Κύπρου και των Ελλαδιτών και Κυπρίων νεκρών και αγνοουμένων Ηρώων.